Aamulla päätettiin suunnata kohti Ateenaa. Päätettiin kerrankin ajanpuutteen vuoksi hyödyntää bussia ja toivottiinkin pääsevämme sillä jonnekin keskustaan, jossa vois sopivasti vaihtaa sitten asemalle menevään bussiin. No se olikin helpommin ajateltu kuin tehty. Päästiin kyllä keskustaan, mutta jatkoyhteyden löytäminen vaikutti melkein mahdottomalta. Meidät ohjattiin jonnekin täysin ruohottuneelle ja rapistuneelle asemalle, josta ei näyttänyt menneen yhtään junaa viimeiseen 10 vuoteen. Kun kyseltiin toista asemaa, meidän käskettiin ottaa taksi. No päädyttiin sitten vaan taas juokseen satunnaiseen bussiin, joka onneks taas kerran meni oikeeseen paikkaan ja päästiin matkaamaan kohti Ateenaa.

Ilman karttaa päädyttiin vaan palloilemaan taas kaupungille. Tuliaisshopailut pääsi oikein kunnolla käyntiin ja jotain "tuliaisia" tuli itsellekin ostettua. Kierrettiin myös muutamat ihan kivan näköset rauniot ja niin tuli edes vähän nähtävyyksiäkin nähtyä. Kävi myös ilmi, että kaverit, joiden kanssa reilattiin hetki Ranskassa, oli päätyny myös Ateenaan, joten käytiin nauttimassa kahvilaelämästä ja vaihtamassa kuulumisia.

1243365999_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla palattiin takasin telttamme huomaan, mutta kun päivä kaupungissa ei ollut väsyttänyt tarpeeksi päätettiin vielä mennä tutustumaan viereisen kylän tivoliin. Törmäilyautoja(joilla sai ihan oikeesti törmäillä), bilistä, pöytäkiekkoilua vai mitä ikinä onkaan... Hauskaa oli, vaikka pöytäkiekkoilu äityikin hieman rajuksi, L:n saadessa mustan ranteen ja erään pelaajan melkein menettäessä hampaansa. :)