Ja niin se paiva meni taas ja aivan mahtava olikin. Lahdettiin aamulla kaupungille ajatuksella, etta katsellaan nyt mita eteen tulee. Pienet kadut houkutteli tutkimusretkille ja ihailtiinkin joulutoreja, halailtiin jattisuuria lumiukkoja, tutustuttiin vapaudenpatsaaseen ja etsittiin janninta lukkoa lukkosillalta...

Kylmia ja markia haleja?

Kun nahtavyyksien katselu alko kyllastyttaan, paatettiin hypata bussiin ja suunnata laheiseen ostoskeskukseen, joka nahtiin viime yona bussin ikkunasta. No ei kylla ikina kyseiselle ostoskeskukselle paasty, mutta joku toinen ostoskeskus kylla loydettiin. Ja nain ollen joululahjashoppailu paasi virallisesti kayntiin. No myonnettakoon, loyty niita muutama joululahja itellekin. Jalkojen alkaessa tuntua enemman kuin kuolleilta suunnattiin takasin keskustan ja paatettiin menna tutustumaan paikllisen leffateatterin tarjontaan. Paadyttiinkin kattoon Saiturin joulu, joka oli aikas mielenkiintonen. Takasin hostellille kavellessa huomattiin mielenkiintosen nakonen intialainen tea house, joka hurmas valittomasti.

Siella tulikin nautittua sellaset 8 kuppia ihanaa kukkateeta. Olo onkin talla hetkella kohtuullisen nesteytetty. : D Viela yks era lapsuudesta tuttua lautapelia (jonka nimee ei millaan voi muistaa) ja sitten kutsuu meidan ihana huone.