Aika kuluu taalla kylla ihan hullun nopeesti, huomenna odottakin jo lento kohti Suomea. Aamulla lahdettiin taas ilman sen suurempaa paamaaraa kaupungille ja paadyttiin aurinkomuseoon. Siella vietettiinkin seuraavat 2 tuntia ihastellen erilaisia aurinkoja ja mika parasta, maalaamalla omat ihanat aurinkomme. On toki aivan normaalia, etta 19-vuotiaiden yksi paivan kohokohdista on kipsisten aurinkojen maalaaminen :D.

Ensin ikuistettiin auringot paperiversioina

Ihanan monta varipurkkia joilla saa vapaasti sotkea ja jalkia ei edes tarvinnu itse siivota :P

Tadaa! Meidan ehka noin puolentoista tunnin maalausurakan tulokset, kylla me viela joku paiva yhteinen galleria avataan...

Luovuus aiheuttikin huutavan nalan, joten lahdettiin metsastamaan suraavaks ravintolaa ja loydettiinkin kiva japanilainen paikka. Ja sitte olikin taas energiaa shoppailla. Illan saapuessa suunnattiin hostellille levahtamaan ja sitten kutsukin illan riennot. Pyorittiin taysin lumoutuneilla ehka ihanimmalla joulutorilla, mita ikina ollaan nahty. Ostettiin jouluomenat (tietteko, sellaset mita nakee aina leffoissa, jotka on tikun paasa ja jotka pyoritetaan siirapissa ja sokerissa), katseltiin ihmisten hyorinaa ja oli ehka joulusin fiilis ikina!

Kellon lahestyessa kaheksaa suunnattiin tuomiokirkkoon kunteleen The Night Prayer-konserttia. Tunnelma kynttiloin valaistussa, tapotaydessa kirkossa oli sanoin kuvaamaton. Rauha, joka ihmisista huoku, kun kerrankin ei ollut kiire mihinkaan oli uskomaton. Myos musiikillisesti konsertti oli todella hyva. Epailisin, etta parhaimmistoo mita ollaan ikina kuultu. Illan paatteeks katottiin viela Marley and me, eika niilta kyyneleilta taaskaan valtytty.