Tarkoituksena oli suunnata jo aamulla aikasin keskustaan ja kohti Patrasta, josta yöllä lähtis lautta Venetsiaan. Tavaroitten pakkaus kuitenkin vei vähän odotettua enemmän aikaa ja sai taas kerran naapurit hymyilemään epäuskoisen säälivästi, kun yritettiin saada järkyttävää tavaravuorta mahtumaan kahteen pieneen rinkkaan. No eipä ne kyllä mahtuneetkaan ja jouduttiin ottaan lisäkasseja matkaan mukaan.

1243372799_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lopulta päästiin alottaan meidän kävelyretki rantaa pitkin keskustaan ja tällä kertaa löydettiin nopsasti juna-asemallekin. Jouduttiin vaihtaan juna välillä bussiks ja bussiin kiivetessä bongattiin vanhat tutut reilikaverit kapuamassa samaan bussiin. Porukka oli myöskin kasvanut kahdella saksalaisella tyypillä ja niin meitä oli jo kuus reilaajaa suuntaamassa 37 tunnin lauttamatkalle.

Saavuttiin Patrakseen muutamaa tuntia ennen laivan lähtöä ja kun oltiin varmistettu, että kaikki saa liput lähdettiin shoppaileen evästä. Lautalle noustessa kävi ilmi, että henkilökunta tällä kertaa ajatteli kansipaikoilla ihan todella ulkona kannella olevia tuoleja ja pöytiä. Niinpä siis istuskeltiin kannella jutustelemassa ja hetken päästä meidät bongasi vielä yksi suomalainen reilaaja, joka liittyi seuraan. Aamuyön tunteina päätettiin, että ulkona on kyllä ehdottomasti liian kylmä ja tuulinen nukkua ja hiivittiin lepotuolisalin lattialle nukkumaan.