Aamulla herattiin iloiseen uutiseen, varauksessa oli tapahtunut vaarinkasitys ja meidan ihana huone olisikin jollain muulla seuraavan yon. Onneks omistaja lupas jarjestaa jotain ja saatiinkin "nakoalahuoneisto" kattoterassilta. Meille tarjottiin avomielisesti mahdollisuutta vinssata tavarat ylos, mutta paatettiin kuitenkin raahata ne itse. Kapeiden portaiden, tikkaiden ja pienen kattoluukun takaa majapaikka loytyikin, perille paasemiseen tarvittiin pienia akrobatiasuorituksia. 

Tarkoitus oli kayda katselemassa keskustaa ja yhta kukkulaa, mutta bussit ja metro ei kulkenu. Lahin paikka oli ranta, joten sinne siis. Aurinkoi paistoi ja muutaman tunnin kuluttua jatkettiin matkaa vertaillen palaneita ruumiinosia, jopa L tavoistaan poiketen karvensi katensa kunnolla. Kaveltiin keskustaan, istuskeltiin satamassa ja tavattiin yks suomalainen tytto jossain jalkkisbaarissa. Varsinaista Marseillea ei siis hirveesti nahty, mutta tosi kivaa oli silti. Ehka joskus paastaan viela tutustumaan varsinaiseen kaupunkiinkin.

Illalla meille hilattiin patjat ylos katolle, ilmeet oli hiukan epauskoiset, kun hostellinpitaja tyynesti ilmoitti, etta kuuden ihmisen pitaisi nukkua parilla patjalla ja yhdella erittain kapealla sohvalla. Lopulta pari tyyppia sai kuitenkin patjat toiselle puolelle terassia ja nelistaan mahtui jo ihan hyvin nukkumaan. Illalla istuskeltiin ihailemassa tahtitaivasta ja juttelemassa, mutta jotkut hostellin asukkaat olivat vahan karttysia, joten hiippailtiin nukkumaan. Myohemmin jopa kuorsaus aiheutti vihaista ikkunan hakkausta, eivat vissiin olleet ihan hostellimajottujatyyppia. Yolla oli vahan viileaa, mutta oli ihana herata kun aurinko paistoi ja maisemat oli upeat.

1243362969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paivan reilausvinnki: jos reilaat yksin, tai no muutenkin, pida mukana muutakin korttia kuin visa electronia.