Heräiltiin, kun lautta alkoi lähestyä Venetsiaa ja heitettiin rinkat selkään ja lähdettiin metsästämään juna-asemaa, koska tehtiin päätös, että Venetsia ei tällä kertaa kuulu matkakohteisiin. Kävellessä L, joka ei ole Venetsiassa koskaan käynyt, sai kyllä pikaisen katsausken kaupungin yleisilmeestä ja ehkä sinne vielä joskus tulee lähdettyä lomailemaan. Saatiin liput Veronaan ja hyvästeltiin matkaseuramme, joka jäi vielä tutustumaan Venetsiaan. Kaikkien reililiput alkavat lähestyä eräpäiväänsä, joten tää tais olla viimeinen kerta, kun näihin tyyppeihin törmättiin.

Päästiin Veronaan kunnialla ja juna-aseman lämpömittarin näyttäessä 29 astetta lämmintä turvauduttiin bussiin matkalla hostellille. Hostelli osoittautui kauniiksi vanhaksi rakennukseksi, josta tuli etäisesti mieleen luostari ja se sijaitsi todella kauniilla paikalla pienen kukkulan rinteessä.

Lähdettiin tutustumaan kaupunkiin ja löydettiinkin aika äkkiä kaupungin kuuluisuus, parveke, jolla Julia kuunteli Romeon lepertelyjä vai miten se menikään. Ostettiin aitoa taivaallisen hyvää italialaista jäätelöä ja kierrelttiin katselemassa kaunista kaupunkia ja metsästämässä viimeisiä tuliaisia. Myös karvakuonoille löyty täältä sopivat tuliaiset ja erityisesti T:tä odottaa megaihanat tuliaiset. :)

1243372912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla käytiin vielä kävelyllä läheisellä luonnonsuojelualueella, joka sisälsi ruohoa korkeiden muurien sisäpuolella, mutta oli mukava kävellä kaupungin sijasta edes jollain tapaa luonnossa.