Herailtiin viileaan aamuun ja todettiin, etta teltan ulkopuolelle leiriytyneet kaveritkin oli viela hengissa. Oikein lammin yo oli kuulemma ollut, mikskohan meilla teltassa olleilla oli kylma? Keiteltiin letkeat aamupuurot ja latailtiin kannykat salaa leirintaalueen vessassa.

Asemalle suunnattiin taas ajatuksella etelampaan on paastava ja sopiva juna vei Genovaan. Ennen junan lahtoa ehdittiin viela hetki kierrella kaupunkia. L sai ensimmaiset kaksi lukua ekasta paasykoekirjasta luettua, hukkaan ei siis mennyt junamatka, vaikka viihteen ja utopian suhde jai hieman epaselvaksi. K on lueskellut lahinna LP:ta, tuleepahan Eurooppa tutuksi.

Onnistuttiin loytamaan Genovan ainut hostelli, joka tuo mieleen lahinna lapsuuden leirit, vanha koulu, johon mahtuu paljon porukkaa. Pystytettiin retkikeittio jonnekin polun varteen, ihan hyvat soosit saatiin aikaseks.

1243382275_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lahdettiin viela kaymaan kaupungilla, tuli ihan kiva iltalenkki, kun hostelli sijaitsee kukkulan laella. Maisteltiin italialaista jaateloa. Paluumatkalla kuunneltiin jalkkispelin kulkua. Taalta maen paalta oli aikas mahtavaa kuunnella, kun koko alapuolella oleva kaupunki mylvi, koirat mukaan lukien. Olo tuntuu rennolta, kun ensimmaista kertaa ei ole mitaan suunnitelmia eika ole kiire mihinkaan. Huomenna alkaa yo-mekon etsinta, toivottavasti loytyy jotain kivaa.

Paivan reilausvinkki: Pida laastaria mukana muuallakin kuin rinkassa, voi olla etta uudet sandaalit alkaa hiertaa kesken paivan, ja sitten kenkiin tulee verta :(